BLAUWE THEE? LEES MEER!

ONZE THEE IN JOUW KANTOOR, HOTEL, KOFFIEBAR OF RESTAURANT

CRUSIO THEE KOM JE, ZOWEL IN BINNEN- EN BUITENLAND TEGEN IN HOTELS, RESTAURANTS, KOFFIE- COCKTAILBARS EN OP ALLE ANDERE PLEKKEN WAAR THEE BEREIDING EEN BELANGRIJKE ROL SPEELT! 

Meer weten? Vul dit even in en we bellen je meteen! 

Uit alle hoeken van de wereld haalt onze theesommelier Kiona tijdens of vlak na de oogst zelf vele soorten thee. Om elke dag de lekkerste thee te zetten moeten we samenwerken. Theeboeren, inkopers, theezetters en theedrinkers.

Get inspired ...

Meer inspiratie

Sexy IJsthee

Inspiratie voor de horecaondernemer; 

Voor degene die een beetje alcohol in het glas wil is er altijd voldoende keuze, mooie G&T, stevig gestylde cocktails, vermouth van een locale partij of een eeuwenoude rum. Om maar niet te spreken over de wijnen die per glas worden verkocht. Maar, als je geen alcohol wil? Laat je inspireren hoe ook deze categorie op de menukaart Sexy te maken! 

 

Lees hier de blog over Sexy IJSthee!

LEKKERE THEE IS ONS DOEL. DIRECT TRADE ZAKEN DOEN EN SAMEN OP ZOEK GAAN NAAR DE BESTE KWALITEIT, VOOR IN DE HORECA EN VOOR THUIS.

Tijdens onze zoektocht naar goede thee, die werkelijk nooit stopt, komen we heel wat theeboeren tegen. Op de plantage's kijken we samen naar hun werkwijze en proeven de thee uit de verse oogst. Dit is telkens weer een groot avontuur. 

Kiona Malinka

Lees meer over Kiona

De drijvende kracht achter Crusio Thee

Kiona is de drijvende kracht achter Crusio Thee. Haar missie : “Ik heb de wens en de ambitie de perceptie op thee te veranderen. Hierbij zijn transparantie, direct en eerlijk zaken doen, en ongeblende en ongeflavourde thee van groot belang. De culinaire waarde van thee belichten en constant in beweging zijn dit te onderzoeken en verbeteren. Alles wat ik tijdens mijn reizen en onderzoek ontdekte wil ik delen.”

CRUSIO THEE KOM JE, ZOWEL IN BINNEN- EN BUITENLAND TEGEN IN HOTELS, RESTAURANTS, KOFFIE- COCKTAILBARS EN OP ALLE ANDERE PLEKKEN WAAR THEE BEREIDING EEN BELANGRIJKE ROL SPEELT! 

Ambassadeurs

Meer ambassadeurs

Sergio Herman

"Crusio Thee is voor mij de perfecte zoektocht in het assortiment van bijzondere 'orgine' theesoorten dat steeds blijft voort evolueren en een bijzondere boodschap heeft."

In de media

Meer in de media

In de Elle Eten

"Als theesommelier voel ik me ook een beetje chef, want ik werk met ingrediënten die ik nog moet bereiden. Ik hou rekening met het water, de temperatuur en de manier hoe ik de blaadjes opschenk."

 

Crusio Thee Shop

Crusio Thee Shop

Uit alle hoeken van de wereld haalt onze theesommelier Kiona tijdens of vlak na de oogst zelf vele soorten thee. Deze thee wordt uitvoerig geproefd, en nadat hij ‘goed’ is bevonden, wordt hij in blik gedaan en is lekkere thee voor iedereen bereikbaar. Kies hier in de shop een thee en geniet thuis van Crusio Thee. Vergeet dan ook vooral niet de Crusio Tea Maker, zo wordt je thee-moment nog fijner. Woont u buiten Nederland of bestelt u namens een bedrijf? Dan kunt u een mail sturen naar info@crusiothee.com

Dong Ding

No.092

Oolong Thee, € 16,30
Dong Ding

Jasmijn

No.039

Groene thee, € 12,50
Jasmijn

Anxi Ti Kuan Yin

No.023

Oolong Thee, € 12,50
Anxi Ti Kuan Yin