Blijf op de hoogte van nieuwe verhalen

Thee groeit over het algemeen aan de andere kant van de wereld. Onze thee inkoper Kiona reist in haar eentje al jaren naar boeren in veelal afgelegen gebieden om daar, los van het vinden van de lekkerste theeblaadjes, onderweg ook heel wat avonturen mee te maken. Die vooral grappige maar soms ook spannende verhalen zijn te mooi en leuk om niet te delen. Vandaar dat in alle landen waar we nu direct thee kopen haar ervaringen zijn opgeschreven in de vorm van een reisverhaal.

Selecteer een categorie

Zoeken

Titel van de afbeelding

Alles over Matcha Thee

Als er één theesoort te noemen is die in relatief korte tijd Europa heeft veroverd, dan is het matcha of maccha. Dit felgroene drankje met de geur van pas gemaaid gras en de bijzondere smaak van groente wordt door de Japanners "Umami" genoemd, wat zoveel betekent als "heerlijke of hartige smaak". Tel daar een heerlijk en subtiel schuimlaagje bij op en je begrijpt dat je deze thee vooral met aandacht zult (leren) drinken.
Lees deze post
Titel van de afbeelding

Crusio Thee The Series - LUCAS

Crusio Thee smult van Art. In elke vorm. Van fotografie, tot illustraties. Zo als wij met thee bezig zijn, zijn onze Creators bezig met een kunstwerk.
Lees deze post